Nieuws Antwerpen Bedrijvenpark Aquapolis in Schoten uitgebreid

Bedrijvenpark Aquapolis in Schoten uitgebreid

Bedrijvenpark Aquapolis in Schoten uitgebreid

aquapolisHet bedrijvenpark Aquapolis langs het Albertkanaal in Schoten is uitgebreid. Er zijn zes bijkomende units gebouwd met een aantal gemeenschappelijke faciliteiten.

De brede omgeving van het Albertkanaal biedt enorme mogelijkheden. Het is een site die in de toenemende fileproblematiek rond Antwerpen een veelbelovende toekomst heeft.

Langs de Metropoolstraat is enkele tijd terug in de gebouwen van de vroegere erwtenfabriek Van Den Heuvel een bedrijvenpark opgezet dat zeker voor start-ups heel wat mogelijkheden biedt. Vooral ook omdat er ook een aantal gemeenschappelijke faciliteiten voorzien zijn die mee inbegrepen zijn in de huurprijs. De site is nu uitgebreid met zes units van 100 vierkante meter tot 850 vierkante meter.

De site is gesitueerd in de buurt van de Bosto toren en de vroegere Bloemmolens Metrole, het gebouw van waaruit nu De Boer Dakbedekking opereert. Na de sluiting van de erwtenfabriek Van Den Heuvel is de site ingenomen door de Houthandel Albert Hofkens. Het is ook de familie Hofkens die het historisch gebouw ondertussen gerenoveerd heeft.

Aquapolis is als bedrijvencentrum opgezet door vastgoedontwikkelaar Van De Walle Logidi uit Wijnegem. Het center biedt vandaag al onderdak aan een 30-tal bedrijven.

Aquapolis kan bereikt worden via info@aquapolis.be of telefonisch op 03/326 20 80

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.