Nieuws Antwerpen Bedrijvenpark Rijkmaker is gegeerd

Bedrijvenpark Rijkmaker is gegeerd

Bedrijvenpark Rijkmaker is gegeerd

ESSEN – Jeni Real Estate en EPMC hebben samen met zo’n 60 gasten, waaronder burgemeester Gaston Van Tichelt en schepen van Ruimtelijke Ordening Arno Aerden, de start van de werken van Bedrijvenpark Rijkmaker gevierd. Dat is gelegen op de Postbaan naast Vrints Carrosserie.

Eind 2019 worden in de eerste fase van het project 18 units, van 144 tot 175 vierkante meter, opgeleverd. Hiervan zijn er reeds meer dan de helft verkocht. Jeni Real Estate mikt op bedrijven die op zoek zijn naar een productieruimte, opslag met eventueel ondersteunend een showroom of kantoor. Veel bedrijven die reeds een unit kochten, zijn van de streek.

“Een realisatie zoals deze zal bijdragen aan de welvarendheid van onze gemeente. Ondernemers die reeds geïnvesteerd hebben, zullen merken dat er synergie ontstaat tussen hen, andere ondernemers van hier en ondernemers in de buurt. Het feit dat je investeert, zal zich zo op termijn terugbetalen. Daar staan wij als gemeente natuurlijk achter en dat faciliteren wij graag door middel van ruimte aan te bieden. Stabiele bedrijven, bedrijven die winst maken, dat is waar het om draait en wens ik jullie van harte toe”, aldus burgemeester Gaston Van Tichelt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.