Nieuws Antwerpen Beeple trekt de Franse markt op

Beeple trekt de Franse markt op

Beeple trekt de Franse markt op

Softwarebedrijf Beeple uit Berchem gaat een partnerschap aan met Franse tegenhanger PIXID, dat met zijn 15.000 klanten meer dan 34% van het marktaandeel in de Franse uitzendsector in handen heeft. Daarmee wil Beeple de concurrentie aangaan bij onze zuiderburen.

Beeple regelt bij ons in België onder andere de planning van de vele vrijwilligers in de vaccinatiecentra in ons land.

De samenwerking tussen Beeple en PIXID is een win-win voor beide bedrijven. Zo is Beeple is met haar expertise in planningsbeheer een ideale aanvulling op het aanbod aan HR-tools van PIXID.

“Met dit partnerschap willen we de klanten van PIXID ondersteunen om hun planning naar een hoger niveau te tillen”, zegt Karel Rabaut, ceo en co-founder van Beeple. “Talrijke Excelsheets kunnen vervangen worden door een digitaal beheer in één systeem. Door gebruik te maken van geautomatiseerde filters helpen wij uitzendkantoren om snel de juiste uitzendkracht aan de juiste job te koppelen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.