Nieuws Antwerpen Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over

Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over

Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over

ANTWERPEN – Beerens Groep heeft de gekende Toyota dealer GMAN, gevestigd aan de Ijzerlaan in Antwerpen, overgenomen van Alcopa. Beerens wil in de toekomst het merk Toyota verdelen in groot Antwerpen. Naast het bestaande dealership in het noorden van Antwerpen zal Beerens later dit jaar ook nog een tweede concessie openen in het zuiden van Antwerpen.

Beerens kiest bewust voor Toyota aangezien het merk een perfecte aanvulling is op de reeds verdeelde merken en modellen.

Erwin Beerens, ceo van de Beerens Groep: “Ik ben zeer blij met het bereikte akkoord met de groep Alcopa. Toyota toevoegen aan ons merkenaanbod zal ervoor zorgen dat wij binnen onze verkoopregio een ruimer assortiment kunnen aanbieden dat bovendien beter aanleunt bij de huidige behoefte in en rond de metropool. Een betere afstemming op de vraag uit de markt zal leiden tot hogere verkoopcijfers en een beter rendement van onze verkooppunten.”

Axel Moorkens, Managing Director van Alcopa voegt toe: “Met de overdracht van deze Toyota vestiging in Antwerpen rondt Alcopa een project af waarbij we ons nu volop kunnen toeleggen op onze retailgroepen Fidenco en Autopolis. Onze focus ligt nu op de verdere uitbouw van deze groepen en haar sterke merken, zoals we recent nog hebben aangetoond met de opening van een nieuwe vestiging (Ford, Hyundai, Suzuki) in Zaventem.”

Beerens is officieel concessiehouder van Nissan Antwerpen, Aartselaar en Wijnegem en is Opel Dealer in Zaventem. Naast het verkopen van nieuwe wagens via officiële concessies is Beerens een verdeler van tweedehandsvoertuigen via b2cars.be. Bovendien is Beerens specialist in automotive services. Dit zowel op het vlak van remarketing, transport, stockage, PDI, carrosserie, verhuur, leasing, trading, fleetservices, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.