Nieuws Antwerpen Beerens Groep richt fietsleasingsbedrijf op

Beerens Groep richt fietsleasingsbedrijf op

Beerens Groep richt fietsleasingsbedrijf op

De Beerens Groep lanceert met VDW Lease een nieuwe ambitieuze speler op de fietsleasingmarkt. Het bedrijf met hoofdzetel in Aartselaar biedt een fietsleasing model aan waar zowel dealer, werkgever als werknemer centraal staan. Het is een onderdeel van de Beerens Groep, die in 2020 VDW Bikes overnamen.

Beerens Groep heeft vooral bekendheid verworven in de automotive sector. Het hart voor de fiets vindt zijn oorsprong bij zusterbedrijf VDW Bikes, een fietsdistributeur met meer dan 100 jaar ervaring in de sector en verdeler van onder andere Felt Bicycles, Frappé, E-BM en Kreidler. Beerens Groep ziet de fiets als een strategisch speerpunt om de activiteiten verder te ontwikkelen en in te spelen op een sterk veranderend mobiliteitslandschap.

Michiam Van den Langenbergh, Managing Director VDW Lease: “Met VDW Lease gaan we voor een nieuwe benadering op de fietsleasemarkt. We hebben enkele intense maanden achter de rug om een model in de markt te zetten waarin zowel werknemer, werkgever en dealer een centrale plek krijgt. Elke klant krijgt een uitgewerkt voorstel op maat van zijn behoeften. Het feit dat we er in geslaagd zijn om op minder dan 24 uur een gespreid netwerk te hebben van meer dan 150 dealers, bewijst dat er vraag is naar ons model en fietsleasing stevig in trek is. Ook de nauwe band met zusterbedrijf VDW Bikes geeft ons een grote voorsprong op vlak van nieuwe ontwikkelingen, productlanceringen en het proactief inspelen op veranderingen in de markt. Bovendien hebben we met VDW Lease de kracht van de Beerens Groep achter ons. Dit stelt ons in staat om geïntegreerde mobiliteitsoplossingen aan te bieden, een actueel onderwerp bij veel bedrijven en openbare instanties.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.