Nieuws Antwerpen Beirens & Wellens maakt kans op Exact Cloud Award

Beirens & Wellens maakt kans op Exact Cloud Award

Beirens & Wellens maakt kans op Exact Cloud Award

ANTWERPEN/WILRIJK – De zes finalisten van de Exact Cloud Award 2019 zijn bekend. Onder meer het Antwerpse Beirens & Wellens maakt kans. Met de onderscheiding wordt een podium gegeven aan accountants- en boekhoudkantoren die een voortrekkersrol in de sector vervullen. Twee jaar geleden ging de overwinning nog naar Acco Accountantskantoor uit Wilrijk.

De Exact Cloud Award is aan zijn vierde editie toe. Van de 50-tal inschrijvingen werden op basis van de visie op innovatie en samenwerking met klanten zes finalisten geselecteerd. Beirens & Wellens Accountants en Belastingconsulenten krijgt het gezelschap van Titeca Accountancy, Aternio, Vandelanotte, Helsen & partners en Transfuse. In maart hebben ze zich reeds voor de vakjury mogen presenteren. Die bepaalt, samen met de stem van het publiek, de eindwinnaar.

Juryvoorzitter Sigrid Jansegers van Exact: “De toekomst is aan kantoren die hun invoer- en controlewerk automatiseren en online samenwerken met hun klanten. De tijdswinst die ze zo boeken, kunnen ze gebruiken om hun klanten op maat gemaakt bedrijfsadvies te geven, een win-win-verhaal. Met de Exact Cloud Award zetten we daarom die bedrijven in de bloemetjes die innovatie omarmen.”

De winnaar wordt op 8 mei bekendgemaakt en mag zich de Exact Cloud Accountant of Exact Cloud Boekhoudkantoor van het jaar noemen. Er wordt ook een award voor innovatie en eentje voor digitale samenwerking met klanten uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.