Nieuws Antwerpen Bekijk de video van de vierde innovatieheld van 2014, Steven Cuypers van Orfit

Bekijk de video van de vierde innovatieheld van 2014, Steven Cuypers van Orfit

Bekijk de video van de vierde innovatieheld van 2014, Steven Cuypers van Orfit

Steven CuypersInnovatie vertaalt zich bij Orfit in nieuwe productontwikkelingen, waarbij het bedrijf niet terugdeinst om domeinen als nanotechnologie te betreden. Maar ook het aanboren van nieuwe markten is onderdeel van de innovatiestrategie, vorig jaar nog de Zuid-Amerikaanse markt, waarbij producten aangepast worden aan lokale verwachtingen. Al sedert 2009 doet Orfit occasioneel beroep op het Innovatiecentrum bij het opstarten van nieuwe innovatieprojecten. Veelal als klankbord, bij het overwegen van een aanvraag tot een innovatiesubsidie of als toegangspoort tot het Vlaams Innovatienetwerk. Samenwerken met kenniscentra is immers ook niet vreemd aan deze innovatieheld.

Met de reeks Innovatiehelden wil het Innovatiecentrum ondernemers in de kijker plaatsen met een uitzonderlijke passie voor innovatie. Iedere innovatieheld heeft een onderscheidend talent om succesvol te innoveren en is zo een inspiratiebron voor andere ondernemers.

In dit filmpje, speciaal gemaakt voor de lezers van Made in Antwerpen, neemt Steven Cuypers jullie mee in zijn zoektocht naar innovatie.

Laat je ook inspireren door de andere Innovatiehelden van 2014.

 

Wil je graag een innovatief project binnen jou bedrijf laten onderzoeken? Hieronder kan je contactgegevens van Danny Bobrowicz terugvinden. Hij helpt je graag gratis en vrijblijvend verder.

 

danny-bobrowiczDanny Bobrowicz
Coördinator Innovatiecentrum provincie Antwerpen
Tel: 03 216 21 61
GSM: 0497 296 769
E-mail:danny.bobrowicz@innovatiecentrum.be

innovatie_kop

Lees hier meer over deze innovatieheld

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen
Antwerpen

Opnieuw 12 faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 3 juni het faillissement van 12 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.