Nieuws Antwerpen Bekroonde Engelse The Lakes Distillery schakelt Antwerpse distributeur Young Charly in

Bekroonde Engelse The Lakes Distillery schakelt Antwerpse distributeur Young Charly in

Bekroonde Engelse The Lakes Distillery schakelt Antwerpse distributeur Young Charly in

The Lakes Distillery, een Engelse producent van sterke dranken, laat de distributie in België en Luxemburg van hun wisky, gin en wodka over aan het Antwerps familiebedrijf Young Charly. Het distributiebedrijf is reeds de leverancier van verschillende gespecialiseerde slijterijen en drankhandels. Ook 95% van de Belgische sterrenrestaurants met een Michelinster behoren tot hun klantenlijst.

Young Charly is geen onbekende in de wereld van wijnen en sterke dranken. Het Antwerps familiebedrijf is uitgegroeid tot de belangrijkste distributeur en exclusieve verdeler van premium wijnen en gedistilleerde dranken in België en Luxemburg. Hun expertise zorgt ervoor dat The Lakes Distillery de distributie van hun meermaals bekroonde wisky, gin en wodka aan Young Charly overlaat.

“Onze consumenten zijn steeds op zoek naar de beste kwaliteit. We zijn dus erg verheugd op deze samenwerking en versterken op deze manier ons exclusieve Young Charly drankenportfolio”, zegt William Mortelmans, eigenaar en ceo van Young Charly

Sinds de oprichting van The Lakes Distillery in 2011 vielen heel wat van hun distillaten meermaals in de prijzen. Master blender Dhavall Ghandi waakt over de kwaliteit en ontwikkelde in 2019 een eerste in een reeks van bekroonde en award-winnende single malt whisky’s.

“Bij The Lakes Distillery geloven we dat we avontuurlijke whiskyliefhebbers zullen aanspreken, dankzij ons vakmanschap in combinatie met innoverende technieken”, aldus Andy Boughey, International Sales Director at The Lakes Distillery.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.