Nieuws Antwerpen Belair Deurne staat voor take off

Belair Deurne staat voor take off

Belair Deurne staat voor take off

belairBelair Deurne heeft het niet makkelijk. Het restaurant op de luchthaven leed mee onder de neergang van de Antwerpse luchthaven. Sinds enkele tijd loopt het flink beter. Verleden jaar stond er weer winst op de balans.

Vliegtuigen kijken. Dat doen we allemaal graag. De drukte op een luchthaven is veelal een leuk decor voor een etentje uit. Alleen was het de laatste jaren op Deurne vaak zo stil dat  Belair Deurne er ook onder leed.

Het gaat ondertussen gelukkig de andere richting uit. De bruto marge op de resultaten is verleden jaar weliswaar gedaald tot 608.881 euro maar de financiële resultaten waren reeds beter. Het negatief bedrijfsresultaat over 2013 werd inmiddels al omgezet in een positief cijfer van 40.059 euro. Er was zelfs weer 21.143 euro winst.

De perspectieven liggen meteen ook veel beter. Zeker omdat de drukte op de luchthaven effectief onderhand toeneemt. Er stijgen steeds meer vliegtuigen op, er landen er evenveel…  Naarmate er steeds meer nieuwe bestemmingen aangevlogen worden  zorgt dat ook voor veel animositeit in en om de tarmac.

Belair Deurne zal daar ongetwijfeld ook in de toekomst de vruchten van plukken.  De over te dragen financiële verliezen zijn weliswaar nog altijd groot maar Jan Vercruysse en Peter Achtergael zien het zeker weer zitten. Het is aangenaam eten in het vrij recent nog helemaal vernieuwde restaurant. Alvast een uitje waard.

Bij Belair Deurne werken 14 man.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.