Nieuws Antwerpen Belgen kopen nog te weinig bij Belgische webshops

Belgen kopen nog te weinig bij Belgische webshops

Belgen kopen nog te weinig bij Belgische webshops

studioMartin Bekkers en Raymond Smulders hebben in ’s Gravenwezel het reclamebureau Studio iBizz opgezet. Ze gaan daarmee door op de lijn die eerder al in Nederland uitgetekend werd.

Studio iBizz heeft zich vanuit Etten-Leur sterk gepositioneerd op de Nederlandse markt als een full service bedrijf. Dit houdt in dat de reclamejongens van het bedrijf de klanten een totaalaanbod doen van strategisch concept in communicatie tot branding, websites, e-commerce, sociale media, bijsturingen enz.

Studio iBizz is oa. de leverancier van Autorola voor het bouwen van het ANWB Autoverkoopservice platform. Daarnaast werkte Studio iBizz in België al op contracten voor oa. Select HR en de Health Mate Shop.

Maarten Bekkers heeft in dit opzicht onlangs de Autorola Groep verlaten en focust zich voortaan samen met Raymond Smulders volledig op het opstarten van het bedrijf in België.

Raymond Smulders is verheugd met deze stap. “We hebben reeds enkele klanten in België, maar hebben er nooit actief benaderd. Ik heb er ongelofelijk veel zin in om samen met Maarten de Belgische klanten te helpen in het verbeteren van hun online en offline aanwezigheid dat leidt tot resultaat. We zien dat veel Belgische bedrijven nog zoekende zijn hoe online goede resultaten te kunnen behalen”

Ook Maarten Bekkers is enthousiast. “De stap om wederom een Belgisch bedrijf op te richten, ditmaal als zelfstandig ondernemer samen met Raymond is iets waar ik enorm naar uit kijk. Ik heb het bedrijf ervaren als zeer professioneel en flexibel. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen een succes van zullen maken.”

Nog te veel Belgische consumenten kopen online via webshops buiten België. De ambitie van het nieuwe bedrijf is om Belgische bedrijven te helpen om deze posities in te nemen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.