Nieuws Antwerpen Belgian Corporate Video Festival bekroont drie bedrijven uit regio

Belgian Corporate Video Festival bekroont drie bedrijven uit regio

Belgian Corporate Video Festival bekroont drie bedrijven uit regio

ANTWERPEN/SCHELLE – De 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival leveren voor drie productiehuizen uit Antwerpen en Schelle awards op. Zowel een bedrijfsfilm van Tom’s Cabin als een van Zidis en B.U.T werden bekroond.

Het Belgian Corporate Video Festival, georganiseerd door AP Hogeschool en Kanaal Z, is ontstaan als een kleinschalig studentenproject. Vandaag is dit filmfestival uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement inzake audiovisuele bedrijfscommunicatie van het land.

In de categorie Corporate Image Social Profit won het Antwerpse Tom’s Cabin met de film Je Bent een Kei. Die werd gerealiseerd voor Similes en kaderde in een campagne om iedereen op te roepen nog meer oog en oor te hebben voor mekaars moeilijkheden.

Nog in Antwerpen won Zidis in de categorie Corporate Image Public Sector met de bedrijfsfilm Diversiteit bij De Lijn in opdracht van De Lijn. De productie speelt in op de diversiteit die er bij De Lijn aanwezig is en welke meerwaarde dat creëert.

B.U.T uit Schelle won ten slotte de Special Award Live Action met de Color splash movie, een teasende video in opdracht van het Wilrijkse Atlas Copco.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.