Nieuws Antwerpen Belgian Vegan Award voor Sustainable Family uit Kalmthout

Belgian Vegan Award voor Sustainable Family uit Kalmthout

Belgian Vegan Award voor Sustainable Family uit Kalmthout

De Belgische organisatie BE Vegan reikte voor de zesde keer de Belgian Vegan Awards uit. In 11 verschillende categorieën bekroonde ze ondernemers die het afgelopen jaar in het oog sprongen met hun vegan aanbod. Sustainable Family uit Kalmthout won in de categorie Best Webshop.

Zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe duurzaamheid een verrijking kan zijn voor hun leven. Dat is de missie van Sustainable Family. Ellen, Nikolas en hun twee zoontjes Jules en Arthur kozen de afgelopen jaren voor een gelukkige, gezonde en groene levensstijl. Ze inspireren dagelijks duizenden volgers via Instagram en Facebook. Ze organiseren workshops, bieden online cursussen aan, runnen een webshop en adviseren en begeleiden personen en bedrijven. Met hun webshop halen ze nu een Belgian Vegan Award binnen.

“Het publiek, jullie dus, heeft ons verkozen tot beste (web)shop. Wauw! Dank u. We zijn klein gestart, groeien elke maand opnieuw en plannen de komende maanden enorm veel nieuwe producten toe te voegen. Dus stay tuned”, reageren Ellen en Nikolas op hun facebook-pagina.

In de categorie van meest opvallende nieuwkomer moest IceLab NiceCream Creations uit Antwerpen de overwinning laten aan Atelier Flori uit Brugge. De Antwerpse zaak werd wel runner-up. “IceLab NiceCream Creations in hartje Antwerpen is de eerste Belgische gelateria die enkel plantaardige producten aanbiedt. Onze huisbereide, artisanale gelato is gemaakt met liefde voor mensen, dieren en onze wondermooie planeet. Aan onze recepten hebben we 1 jaar lang hard gewerkt: we gebruiken natuurlijke, pure, en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Een Antwerpse gelateria met een hart voor mensen, dieren en onze planeet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.