Nieuws Antwerpen Belgisch DJ-duo zet Antwerpse haven in de kijker

Belgisch DJ-duo zet Antwerpse haven in de kijker

Belgisch DJ-duo zet Antwerpse haven in de kijker

ANTWERPEN – Geen festivals deze zomer, dus zochten Angelo De Laet en Cédric Franssens, beter bekend als dj-duo D’Angello & Francis, een creatief alternatief om tóch muziek te draaien. Om hun internationale fanbase hun thuisbasis te tonen, streamen ze nu hun dj-set vanop een plek in België waar de hele wereld voorbij komt: de haven van Antwerpen.

Het dj-duo D’Angello & Francis is erg populair in het buitenland en tourde de voorbije jaren vooral door Azië, Zuid-Amerika en China. In samenwerking met Port of Antwerp zenden ze tijdens de zonsondergang een livestream uit vanop het havenhuis op 16 juli.

Tijdens de dj-set zelf worden verschillende aspecten uit de Antwerpse haven in beeld gebracht. Van natuurdomeinen over het Deurganckdock, de raffinaderijen en droogdokken.

Omwille van de coronamaatregelen is het niet mogelijk de show bij te wonen, maar de stream is wel online te volgen via de sociale mediakanalen van Port of Antwerp en D’Angello & Francis op 16 juli om 19 uur. Link : https://www.facebook.com/events/298664211255142/

Je zal er trouwens ook voor het eerst het nummer ‘Que Pasa’ horen, een samenwerking met de Nederlandse top-dj Armin Van Buuren. De single komt pas eind augustus uit.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.