Nieuws Antwerpen Belgisch sportmerk opent pop-up in Antwerpen

Belgisch sportmerk opent pop-up in Antwerpen

Belgisch sportmerk opent pop-up in Antwerpen

ANTWERPEN – Het nieuwe Belgische sportmerk RectoVerso lanceerden op 19 maart al zijn eerste collectie op het internet, met campagne en lookbook geshoot in Marrakech. Nu maakt RectoVerso ook de offline connectie met een experimentele, unieke pop-upervaring in de Nationalestraat in Antwerpen.

In de pop-up kunnen bezoekers kennismaken met de drie collecties. Tegelijk ontdekken ze er waarom het merk zich omschrijft als Le Chic et Le Choc.

Familie Liebaert

De leefwereld van RectoVerso straalt een serene, verfijnde en vrouwelijke sfeer uit die contrasteert met het ruwe, avontuurlijke leven van de familie Liebaert. Ze zijn motorrijders in hart en ziel, maar ook avontuurlijk en explorerend. Het is die persoonlijke invalshoek die tot uiting komt in het interieur van de eerste pop-up winkel.

“Het was onze bedoeling een sterk merk te creëren, met een duidelijk merkverhaal dat mensen inspireert. We wilden geen marketingpersonage creëren om naar op te kijken, maar een avontuurlijke en gedurfde manier van leven presenteren, zonder de gesofisticeerde kant uit het oog te verliezen”, licht Camille Liebaert de filosofie achter RectoVerso toe. “Dat concept, in combinatie met de filosofie van een merk 100% made in Belgium, maakt een kwalitatief hoogstaand en modieus sportmerk als RectoVerso tot wat het is.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.