Nieuws Antwerpen Bema Graphics vervoegt Antilope De Bie printing

Bema Graphics vervoegt Antilope De Bie printing

Bema Graphics vervoegt Antilope De Bie printing

WOMMELGEM – Bema Graphics verhuist deze zomer naar Duffel, waar het de krachten met sectorgenoot Antilope De Bie printing bundelt. De Wommelgemse drukkerij blijft wel een onafhankelijke entiteit.

Met enkele zware investeringen in nieuwe machines in het verschiet, stond Bema Graphics voor een belangrijke keuze: zelf investeren of de krachten bundelen met een andere speler. Het werd die laatste optie. Bij Antilope De Bie printing neemt Bema Graphics zijn intrek in een volledig vernieuwde en uitgebreide productiesite.

Bart Beyers, zaakvoerder Bema Graphics: “De site in Duffel is groot genoeg om onze productiecapaciteit onder te brengen. Bovendien is de toekomstvisie voor de grafische sector die de groep rond Antilope De Bie nastreeft ook de mijne. Daarmee was de keuze snel gemaakt. We blijven wel een onafhankelijke entiteit die onderdak neemt in het gebouw van Antilope De Bie.”

Antilope De Bie heeft in 2017 belangrijke stappen gezet door op drie maanden tijd drie overnames te realiseren. Negen maanden later, in februari 2018, centraliseerden Antilope Printing uit Lier, Favorit Printing uit Hoboken, Van Goethem uit Mortsel en De Bie Printing op de vernieuwde site in Duffel.

Bart De Bie, gedelegeerd bestuurder Antilope De Bie: “Openstaan voor verandering en opportuniteiten met de focus op groei, is en blijft in de grafische sector noodzakelijk en levensbelangrijk. We groeien uit tot een nog sterkere speler in de Belgische en Nederlandse drukwerkindustrie. Met het onderbrengen van Bema Graphics verminderen we bovendien het aantal actieve drukpersen in de ganse markt en realiseren we zo een gezonde markt met gezonde marges.”

Bema Graphics werd opgericht door Jan Beyers, vader van de huidige generatie. Bema is gespecialiseerd in grote volume vellenoffset drukwerken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.