Nieuws Antwerpen Ben Martens Architecten wil team uitbreiden

Ben Martens Architecten wil team uitbreiden

Ben Martens Architecten wil team uitbreiden

LINT – Drie jaar geleden vestigde Ben Martens Architecten zich in de bedrijvige kern van Lint. Een bewuste keuze die goed is uitgedraaid. Het architectenbureau is zo drukbezet in woning- en appartementsbouw dat extra medewerkers worden gezocht.

Ben Martens: “We zoeken minimaal twee nieuwe medewerkers: (burgerlijk-ingenieur) architecten of interieurarchitecten. De architecten zouden worden ingezet als project-architect die een leidende rol speelt en het dossier trekt. Hij of zij volgt het dossier van begin tot einde op en is het aanspreekpunt van de klant en de aannemer. De interieurarchitecten zouden de projectarchitecten ondersteunen en worden ingeschakeld voor specifieke interieuropdrachten.”

Interieur

Het architectenbureau wil inderdaad zijn service uitbreiden en projecten tot en met de interieurvormgeving ontwerpen en opvolgen.

“We merken dat het interieur het sluitstuk is van de woning. Een ontwerp wordt ook vaak opgemaakt met het interieur in gedachte. Als dit interieur dan ook daadwerkelijk zo wordt uitgevoerd, is dat fijn voor de klant (zijn woning wordt mooier en gebruiksvriendelijker) en voor ons (want onze referenties komen beter tot hun recht). Vaak wordt het interieur pas in een latere fase door de klant aangepakt. Daar is op zich niets mis mee. Maar als we vooraf de wensen van de klant kennen, kunnen we daar al van in het begin rekening mee houden en mee budgetteren.”

Uitbreiden

Momenteel werkt Ben Martens Architecten met acht mensen, waarvan vijf voltijdse equivalenten. “Op ons kantoor is in principe plaats voor maximum acht personen die gelijktijdig werken. Al wordt het dan wel krap. We gaan eerst inzetten op een verbetering van de kwaliteit van onze service. Daarna denken we aan kwantiteit. We denken er wel aan om binnen dit en twee jaar uit te breiden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.