Nieuws Antwerpen Bernard Moyson versterkt raad van bestuur Van Moer Logistics

Bernard Moyson versterkt raad van bestuur Van Moer Logistics

Bernard Moyson versterkt raad van bestuur Van Moer Logistics

ZWIJNDRECHT/ANTWERPEN – Van Moer Logistics verwelkomt Bernard Moyson in de raad van bestuur. Dat meldt het logistieke bedrijf uit de Antwerpse haven op sociale media.

“Bernard zal zich richten op enkele ambitieuze projecten binnen onze logistieke groep, met behulp van zijn uitgebreide ervaring in de maritieme sector”, stelt Jo Van Moer van Van Moer Logistics. “Veel succes Bernard met je nieuwe uitdaging, we zijn erg blij om je in onze familie te mogen betrekken.”

Bernard Moyson startte zijn carrière bij de CMB-groep in 1982. Daarna was hij van 1989 tot 2009 actief binnen de Herfurth-groep, waar hij vanaf 1990 verantwoordelijk was voor Atlantic Container Line. In 2009 werd dit een zelfstandig rederijkantoor en nam Bernard de rol van managing director van ACL Benelux & Frankrijk op zich tot mei 2019.

Sinds eind 2019 is Bernard Moyson voorzitter van Alfaport Voka, het private havenplatform, en daarom vertrouwd met de dagelijkse havenactiviteiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.