Nieuws Antwerpen Besix kiest voor software van Intris

Besix kiest voor software van Intris

Besix kiest voor software van Intris

intrisjesjesjeHet softwarebedrijf Intris uit Berchem heeft zijn systeem Tris Forwarding geïnstalleerd bij het Brusselse bouwbedrijf Besix. De Besix Group, de vroegere Belgische Beton Maatschappij, is internationaal actief in Afrika en het Midden-Oosten, in Oost-Europa en in Australië.

Om de wereldwijde goederenstroom van bouwmaterialen, toebehoren en spare parts nauwgezet te kunnen opvolgen, had de groep nood aan een transparant en accuraat systeem. Tris Forwarding voldeed volledig aan de behoeften van de bouwproducent zonder dat er ook maar één bijkomende functionaliteit moest ontwikkeld worden. Een van de doorslaggevende redenen om voor Tris Forwarding te kiezen was het feit dat Intris de verschillende goederenbewegingen, van productie tot en met eindaflevering in pakweg Afrika, stap voor stap in kaart kan brengen.

In 2013 genereerde Besix een omzet van 820 miljoen euro. De groep stelt wereldwijd 18.000 mensen tewerk en is actief in 17 landen. Besix bouwde oa. de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld.

Intris levert reeds meer dan 20 jaar all-in softwarediensten, exclusief gericht op het beheer van de geïntegreerde supply chain en zijn specifieke schakels. Alle oplossingen worden samen met de klant en vanuit de praktijk ontwikkeld, vanaf het in kaart brengen van de businessprocessen tot en met de start-up & running.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.