Nieuws Antwerpen Betaal je parkeerticket in Antwerpen met cryptomunten

Betaal je parkeerticket in Antwerpen met cryptomunten

Parkeren met Bitcoin of Ethereum nu mogelijk in Antwerpen Parkeren met Bitcoin of Ethereum nu mogelijk in Antwerpen

Betaal je parkeerticket in Antwerpen met cryptomunten

De Belgische start-up Seety is de eerste parkeerapp in België die cryptocurrencies aanvaardt. Het is nu mogelijk om voor elke parkeersessie via de app, naast de traditionele methodes, met zeven verschillende cryptocurrencies te betalen. Onder andere in Antwerpen kan je op deze manier betalen.

 

Om je parkeerplaats via Seety te betalen met cryptomunten moet je de app openen en in het tabblad “mijn betaalmethoden” op “krediet kopen” klikken. De gebruiker kan dan het bedrag en de cryptomunt kiezen die hij wil gebruiken om Seety credits te kopen. Momenteel kan je kiezen tussen Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Dai, Dogecoin en USD Coin. De transactiekosten zijn precies dezelfde als met een kredietkaart of via Bancontact. In alle steden waar Seety parkeerbetalingen aanbiedt, is de app altijd de goedkoopste optie.

Hadrien Crespin, oprichter van Seety: “Bij Seety gebruiken we de nieuwste technologieën om mobiliteit en een parkeerervaring te verbeteren. Daarom was het voor ons belangrijk om ook op het gebied van betaalmethoden te kunnen innoveren.”

Na een moeilijker jaar als gevolg van de Covid-19 crisis en reisbeperkingen, groeit Seety weer. De start-up lanceerde net haar betalingsdienst voor parkeerplaatsen in meer dan honderd Nederlandse steden en gemeenten. Het ledenaantal van Seety is de afgelopen maanden exponentieel gegroeid tot 355.000 actieve leden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.