Nieuws Antwerpen Bevers & Bevers uit Malle neemt Events Catering over

Bevers & Bevers uit Malle neemt Events Catering over

Bevers & Bevers uit Malle neemt Events Catering over

MALLE/RIJKEVORSEL – Bevers & Bevers, geleid door Frans en Jurgen Bevers, uit Malle neemt Events Catering Bevers uit Rijkevorsel over. Daarmee komen na 45 jaar de twee bedrijven, die waren opgericht door twee broers, onder dezelfde leiding te staan.

Het is Jurgen Bevers, van Bevers & Bevers, die een voorstel had gedaan aan Events Catering. Daar zijn de aandeelhouders uiteindelijk op in gegaan.  “Deze voor ons historische overname is een belangrijke strategische stap in de verdere uitbouw in de breedte van onze positie in de markt van mobiele catering. Ik zie bovendien heel veel synergiën tussen beide bedrijven”, zegt Jurgen Bevers.

Waar het ene bedrijf zich vooral focust op catering bij events, ligt bij het andere de nadruk op individuele aanpak en uitstraling. Door nu voortaan samen de markt op te gaan, kunnen beide bedrijven een nog sterker aanbod presenteren.

Continuïteit

Voor Events Catering Bevers blijft met Jaak Francken een vertrouwd gezicht aan de leiding. “Het is de bedoeling om een stabiele continuïteit te garanderen en verder te bouwen op de bestaande fundamenten”, zegt Jaak. Paul Bevers, ceo Events Catering Bevers, vult aan: “Het samenbrengen van beide firma’s met dezelfde familienaam is duidelijk naar de markt; de schaalvergroting is ook een meerwaarde voor al het personeel.”

Nancy en Paul Bevers danken alle contacten voor hun jarenlange trouwe samenwerking en uitdrukkelijk ook alle vaste medewerkers en alle oproepkrachten voor hun onmeetbare, gepassioneerde en professionele inzet.  “Wij zijn ervan overtuigd dat zij binnen de nieuwe groep met nog meer goesting, verruimde mogelijkheden en inspiratie deze mooie stap kunnen zetten in een fantastische, boeiende en creatieve sector waaraan het fijn is om samen met de groep top of mind te blijven”, aldus nog Paul.

Broers

Events Catering werd opgericht door Jos Bevers en Eliza Sterkens, Bevers & Bevers door Frans Bevers. Beiden waren broers, maar leidden elk apart hun bedrijf. Een gezonde competitiegeest tussen de broers deed beide bedrijven floreren. Nu komen ze uiteindelijk toch onder dezelfde leiding te staan. Vanzelfsprekend is dit voor beide familiaal geleide bedrijven een belangrijke mijlpaal in hun bestaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.