Nieuws Antwerpen Bezielers Aloha Antwerp openen restaurant Ohana in Schoten

Bezielers Aloha Antwerp openen restaurant Ohana in Schoten

Bezielers Aloha Antwerp openen restaurant Ohana in Schoten

SCHOTEN/ANTWERPEN – Chinook Vandecasteele en Tommy Van Buggenhout, zaakvoerders van zomerse pop-up Aloha Antwerp, brengen hun wereldse vibes, keuken en cocktails naar Schoten onder een nieuwe naam: Ohana. Ze hopen deze zomer de deuren van hun nieuwe restaurant te kunnen openen.

2020 begon woelig voor Chinook Vandecasteele en Tommy Van Buggenhout. Middenin de voorbereiding voor de derde zomer van hun pop-uprestaurant Aloha langs de Schelde in Antwerpen, kwam de coronacrisis roet in het eten strooien. Maar wat eerst een ramp leek te zijn, kreeg plots een gouden randje toen ze een pand aan de Brechtsebaan in Schoten gingen bezichtigen. Met het openen van een vaste zaak die ook buiten het zomerseizoen open is, realiseren ze nu een nieuwe droom.

@bynouchka

De twee reisverslaafde horecaondernemers trekken samen regelmatig naar nieuwe exotische bestemmingen om er te proeven van de cultuur én de lokale keuken. Streetfood uit Hawaï, de Filipijnen, Thailand, Bali, Ibiza en nog zoveel andere plekken, leverde hen heel wat inspiratie op om in België de meest verrassende smaakcombinaties op ons bord en in ons glas te serveren. Vanaf deze zomer kan dat dus in hun eigen restaurant Ohana in Schoten.

“Ohana staat in de Hawaïaanse cultuur voor familie in de breedste zin van het woord. Het wordt een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar je volop in de watten wordt gelegd met vers, huisbereid lekkers”, vertelt het ondernemerskoppel. “Zowel in het restaurant als in het uitgebreide loungegedeelte moet elke gast zich meteen thuis kunnen voelen.”

Een definitieve openingsdatum is nog niet gekend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.