Nieuws Antwerpen Bij Coolblue wordt al kerst gevierd!

Bij Coolblue wordt al kerst gevierd!

Bij Coolblue wordt al kerst gevierd!

Sommigen kunnen er niet rap genoeg bij zijn. En de jongens en meisjes van Coolblue zijn wel erg rap.. Om iedereen voor te zijn organiseren ze hun kerstfeest volgende vrijdag al, hebben onze collega’s van GvA ontdekt. Niet omdat ze alles en iedereen te snel af willen zijn, maar om heel praktische redenen: in december is het nl. te druk bij Coolblue om te kunnen feesten. Daarom doen ze het een maand of twee op voorhand.

“We willen niemand een feestje ontzeggen” zegt manager van Coolblue België Matthias De Clercq. En het wordt een feestje met alle nodige ingrediënten: kerstbomen, kerstlichtjes, kerstjingles en nepsneeuw.  In de winkel zelf zal er niets te zien zijn van de kerstsfeer, maar achter de schermen zal jingle bells niet van de lucht zijn en zal het personeel gezellig rondhossen met kerstmutsen op.

“Het zal echt als kerst aanvoelen”, zegt  Matthias De Clercq. “We doen dit niet als stunt, maar echt omdat we nu nog tijd hebben voor feestjes. Als Kerstmis nadert, gaat iedereen op zoek naar cadeaus en is het alle hens aan dek.” Vorig jaar was het de eerste keer dat kerst al in oktober viel voor het personeel van Coolblue, dat vooral elektronische apparatuur verkoopt.  Alcohol wordt er niet geschonken, omdat de mensen na afloop van he feest ook nog aan de slag moeten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.