Nieuws Antwerpen Bij VM Office Asssitance wordt telefoon altijd opgenomen

Bij VM Office Asssitance wordt telefoon altijd opgenomen

Bij VM Office Asssitance wordt telefoon altijd opgenomen

elkeZe heeft lange tijd gewerkt als management assistente bij EDS en Ordina Belgium.  Waarbij ze altijd met die idee bleef spelen om zelf ook iets op te starten. Met VM Office Assistance nam Elke Van Sebroeck zo’n 2,5 jaar geleden finaal het initiatief in handen. Haar bedrijfje positioneert zich vandaag in Boechout als KMO- en als medisch telesecretariaat.

De telefoon is nog altijd een uiterst belangrijk communicatie-apparaat. Een telefoonoproep missen kan onmiskenbare gevolgen hebben. Klanten moeten nu eenmaal onmiddellijk en goed bediend worden. “Wij garanderen onze klanten vandaag als telesecretariaat een efficiënte en professionele opvang van alle oproepen”, zegt Elke Van Sebroeck.

VM Office Assistance zat al vanaf dag één perfect in de markt. “Wij konden onmiddellijk beginnen. We hadden meteen klanten. Wij namen meteen de administratie van enkele bedrijfjes over, zij het soms maar gedeeltelijk. Tandartspraktijken bv. Immobiliënkantoren, marketingondernemingen. Het ging meteen goed. Ik kon onderhand al twee vaste medewerkers in dienst nemen.”

VM Office Assistance maakt zich sterk dat “de nauwkeurigheid van de dienstverlening in alle opzichten primordiaal is. Het gaat erom dat bijgehouden afsprakenagenda’s perfect moeten kloppen. Wij kunnen ons geen enkele fout permitteren en letten erop dat wij het aanbod aan administratieven taken helemaal afstemmen op de wensen van de klant zelf.”

“Centraal in onze prospectie naar de klanten toe staat steevast het aanbod om een aantal diensten uit handen te nemen van mensen die zich op die manier meer met de core business van het bedrijf kunnen bezig houden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.