Nieuws Antwerpen Bio-Logica uit Brasschaat lanceert eerste online biologische supermarkt

Bio-Logica uit Brasschaat lanceert eerste online biologische supermarkt

Bio-Logica uit Brasschaat lanceert eerste online biologische supermarkt

Bio-Logica lanceert met hun webshop de eerste online biologische supermarkt in België. De webshop is een aanvulling op hun fysieke winkel in het centrum van Brasschaat. Door de stijgende vraag levert Bio-Logica nu niet alleen meer in Brasschaat, maar ook in Antwerpen-Centrum en alle aanpalende gemeenten.

Het belang van een webshop is vandaag de dag groter dan ooit. Eten, drinken en alle andere toebehoren vanuit het comfort van je luie zetel bestellen is niet alleen meer een optie, maar lijkt stilaan de norm te worden. Zelfs supermarkten en andere voedingswinkels kunnen niet langer aan het fenomeen van online winkelen ontsnappen. Daarom lanceert de Brasschaatse biologische supermarkt Bio-Logica nu hun eigen webshop.

Met hun webshop wil Bio-Logica een fullservice supermarkt aan huis brengen. Levering tot aan de deur van biologische droogwaren, groenten en fruit, slagerij tot gekoelde producten, kortom het volledige aanbod van de supermarkt, is een primeur in België.  Zo kunnen klanten reeds kiezen uit meer dan 1300 bioproducten, die wekelijks nog uitgebreid worden.

Volgens Bio-Logica hechten tijdens de gezondheidscrisis steeds meer mensen meer belang aan hun gezondheid. Sinds de opstart van de webshop lieten al meer dan 100 klanten in het Antwerpse hun biologische producten aan huis leveren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Wilrijk
Antwerpen

Costa Coffee focust op Antwerpen

Het internationaal bekende koffiemerk Costa Coffee is nu officieel beschikbaar op de Belgische markt. Antwerpen wordt - naast Brussel, Gent… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.