Nieuws Antwerpen Blue Moon levert bijdrage aan DigitalForYouth

Blue Moon levert bijdrage aan DigitalForYouth

Blue Moon levert bijdrage aan DigitalForYouth

AARTSELAAR – Jongeren die vandaag online les willen volgen of taken krijgen van de school naar aanleiding van de coronacrisis, hebben uiteraard een computer nodig. “Helaas hebben niet alle jongeren toegang tot een computer thuis, terwijl dit nu meer dan ooit noodzakelijk is”, stelt Mathieu D’Hondt, Managing Partner Blue Moon. Zij hebben ook toestellen verzameld en afgeleverd.

DigitalForYouth.be, opgericht door DNS Belgium & Close the Gap, wil tegen het einde van de paasvakantie 10.000 laptops verzameld hebben. Zij doen dit in de eerste plaats door bruikbare laptops te voorzien voor de jongeren die geen toegang tot een computer hebben, om te vermijden dat deze jongeren een leerachterstand oplopen.

Met Het Aartselaarse Blue Moon nam contact op met donations@close-the-gap.org om te informeren of ook kleinere donaties welkom waren. Mathieu D’Hondt, Managing Partner Blue Moon: “Dit was zeker het geval al is het logistiek niet mogelijk om al deze toestellen op de halen. Wij zijn erin geslaagd om zo 12 toestellen bij elkaar te verzamelen die vorige week vrijdag zijn afgeleverd.”

CTG Circular, de partner die verantwoordelijk is voor de logistieke handling, stelt voor kleinere donaties hun magazijnen open op maandag, woensdag en vrijdag van 9 tot 12 uur. Vanaf 30 toestellen kan er wel een ophaling gevraagd worden.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.