Nieuws Antwerpen Blue Moon schitterde voor Bono, Barroso en Merkel

Blue Moon schitterde voor Bono, Barroso en Merkel

Blue Moon schitterde voor Bono, Barroso en Merkel

bonoHet geplande Tuinfeest van de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in de Zoo van Antwerpen is het volgende grote event dat ingepland staat bij Blue Moon. Het bedrijf uit Aartselaar vult de volledige audiovisuele realisatie in van grote feestelijkheden. Het gaat dan zowel om belichting, geluid, projecties, camera-captatie tot de aanlevering van een DJ, podia, spreekgestoelten, decors, simultaanvertaling enz. “Wie een groot evenement organiseert weet onderhand best dat die dingen cruciaal zijn voor het succes van het feest”, zegt zaakvoerder Gregory Buytaert.

Gregory Buytaert en zijn medevennoot Mathieu D’Hondt namen Blue Moon in 2010 over van de stichter die het toen allengs voor bekeken achtte. Beide vennoten bouwden het bedrijf in hooguit vier jaar uit tot een toonaangevende expert in zijn sector. “Wij tekenden verleden jaar voor een omzet van pakweg 1,7 miljoen euro. Het gaat vandaag ontzettend vlug. Tijdens de crisisjaren trokken ondernemingen allicht het makkelijkst de streep door geplande evenementen, congressen of productpresentaties. Vandaag onderkennen we de heropleving van de markt. Het gaat voelbaar vooruit”, zegt Gregory Buytaert.

Blue Moon verzorgt in dit opzicht niet enkel de grote feestelijkheden. “Wij doen net zo goed kleinschalige evenementen. Het gaat erom dat wij telkens audiovisuele topkwaliteit leveren aan correcte en transparante prijzen. Onze grote kracht ligt in het vertrouwen dat wij uitstralen naar de klanten toe. Die willen er 100% zeker van zijn dat de audiovisuele infrastructuur daadwerkelijk werkt. Alles moet goed lopen. Licht, klant, camera’s. Eenmaal dat vertrouwen er effectief is komen de bestellingen bij ons vanzelf binnen. Tot ver uit het buitenland.”

D’Hondt en Buytaert zijn bv. maar wat trots op dat Blue Moon het tweedaagse congres van de Europese Volkspartij in Dublin audiovisueel heeft mogen ondersteunen. Met een decor van tientallen staats- en regeringsleiders zoals Herman Van Rompuy, Angela Merkel, José Manuel Barroso e.a. heeft de firma uit Aartselaar voor een perfecte technische ondersteuning van het hele congres gezorgd. Zelfs Bono, de topman van de Ierse rockgroep U2 was een van de opmerkelijke gasten. “Wij waren met liefst 21 technici in Dublin en sleepten zo’n 100 kubieke meter aan materiaal mee. Wij waren er biezonder gelukkig om dat alles perfect verlopen is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.