Nieuws Antwerpen Blue Moon tekent zichzelf in animatiefilm

Blue Moon tekent zichzelf in animatiefilm

Blue Moon tekent zichzelf in animatiefilm

bluetjeWie een bedrijfsevenement plant moet ongetwijfeld de animatiefilm even bekijken die Blue Moon op het net gezet heeft. De tekenfilm toont de technisch audiovisuele mogelijkheden bij bedrijfsevenementen. Blue Moon heeft meteen ook een volledig nieuwe website gelanceerd.

Er komt nogal wat bij kijken wanneer een onderneming tijdens een eigen evenement klanten, prospects, het eigen personeel of zelfs de buurtbewoners wil bereiken. Het is nu eenmaal niet leuk wanneer tijdens de presentatie de micro’s het niet doen, de mensen op de achterste rij je niet horen of wanneer de slides nauwelijks zichtbaar zijn. Een en ander is duidelijk werk voor gespecialiseerde jongens die desnoods remote control installeren, sound effecten inleggen of een complete generator installeren wanneer de elektriciteitstoevoer in de zaal onvoldoende dreigt te worden. Blue Moon uit Aartselaar heeft zich voluit in die markt gegooid. Het bedrijf doet het vandaag uitstekend.

Gregory Buytaert en zijn medevennoot Mathieu D’Hondt namen Blue Moon in 2010 over van de stichter die het toen allengs voor bekeken achtte. Beide vennoten bouwden het bedrijf in hooguit vijf jaar uit tot een toonaangevende expert in zijn sector. Er werden jaar na jaar sterke groeicijfers van pakweg 5% neergelegd. Zelfs in de crisisjaren toen de onderneming noodgedwongen dienden te snoeien in hun marketingbudgetten.

Blue Moon verzorgt niet enkel de grote feestelijkheden. Het bedrijf verzorgt net zo goed kleinschalige evenementen. Het gaat erom dat er telkens audiovisuele topkwaliteit geleverd wordt.
Blue Moon is top wanneer het erop aankomt professionele dienstverlening te garanderen. Het gaat dan zowel om de installatie van hightech projectoren, geluidsregiesets, trails met professioneel theaterlicht enz. Zelfs de DJ’s worden erbij geleverd, er worden podia geïnstalleerd, decors en scheidinsgwanden, enz

Wat het bedrijf concreet aan audiovisuele middelen te bieden heeft is vandaag inventief voorgesteld tijdens een eigen animatiefilm. Een en ander is gekoppeld aan een nieuwe website.

Blue Moon telt momenteel 17 vaste medewerkers.

Tot de klantenportefeuille van Blue Moon behoren o.m. Antwerpen Limburg Metaal – Groep (ALM), Adecco, Agfa-Gevaert, Atlas Copco, BASF, Cible Communication, Crowne Plaza Hotel Antwerp, De Ark, Eurochem, Europese Volkspartij, Evonik-Degussa, Federal Mogul, Forum For the Future, Gamma, Horta – Art Nouveau Zaal, Interbuild, Invite Group, ISS Catering, Kinepolis, KMDA, KPMG, Lotto Arena, MINTH, Orde van de Advocaten, Ordina Belgium, SD Worx, Stad Antwerpen, Telenet, Hotel en congrescentrum Ter Elst, Van der Valk Hotel Brussels Airport, Vlaamse Federatie van Beleggers, en Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.