Nieuws Antwerpen Blue Moon tovert hotel -en congrescenter om tot opnamestudio

Blue Moon tovert hotel -en congrescenter om tot opnamestudio

Blue Moon tovert hotel -en congrescenter om tot opnamestudio

AARTSELAAR/EDEGEM – Blue Moon, leverancier van audiovisuele apparatuur, heeft hotel -en congrescenter Ter Elst in Edegem omgetoverd tot 5 opnamestudio’s. ‘Blue Moon Online Event Studios’ biedt bedrijven en ondernemers de mogelijkheid om veilig een online evenement, webinar of streaming op te zetten in nieuwe en aanpasbare omgeving.

Door de coronacrisis blijven alle soorten evenementen van kleine en (middel)grote capaciteit nog steeds onmogelijk. Daardoor bleven ook de evenementenzalen van Ter Elst leegstaan. Geen evenementen betekent natuurlijk ook een mindere vraag naar audiovisuele apparatuur. Een serieuze klap voor audiovisuele leveranciers zoals Blue Moon.

Daarom slaan de twee nu de handen in elkaar om het hotel -en congrescenter om te toveren tot 5 opnamestudio’s, waar bedrijven en ondernemers hun online evenementen, webinars of streams op te zetten in een nieuw en aanpasbaar decor.

“De studio’s zijn zeer ruim, zodat de regels voor sociale distancing te allen tijde kunnen worden toegepast. Bij de ingang wordt desinfecterende handgel verstrekt en de vergaderzalen en gebruikte materialen worden na elk evenement gedesinfecteerd volgens hygiënevoorschriften”, zeggen de organiserende partijen.

Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.