Nieuws Antwerpen Blue Moon vaste partner van ALM Antwerpen

Blue Moon vaste partner van ALM Antwerpen

Blue Moon vaste partner van ALM Antwerpen

moonBlue Moon heeft een vast partnership afgesloten met het conference en eventcenter ALM Antwerpen. De specialist in audiovisuele media uit Aartselaar heeft de communicatie-infrastructuur van ALM in dit opzicht een complete face lift gegeven. “Wij weten onderhand wat er bij events nodig is aan belichting, podia, geluid, stroomvoorziening enz.” zegt Gregory Buytaert. “Wij kunnen klanten als ALM een all-în pakket aanbieden en op die manier de vlotte organisatie van manifestaties garanderen.”

Gregory Buytaert en zijn medevennoot Mathieu D’Hondt namen Blue Moon in 2010 over van de stichter die het toen allengs voor bekeken achtte. Beide vennoten bouwden het bedrijf in hooguit vier jaar uit tot een toonaangevende expert in zijn sector. “Wij hebben jaar na jaar sterke groeicijfers kunnen realiseren en budgetteren ook voor het lopende jaar een expansie van 6%. Tijdens de crisisjaren trokken ondernemingen allicht het makkelijkst de streep door geplande evenementen, congressen of productpresentaties. Vandaag onderkennen we de heropleving van de markt. Het gaat voelbaar vooruit”, zegt Gregory Buytaert.

Blue Moon verzorgt niet enkel de grote feestelijkheden. “Wij doen net zo goed kleinschalige evenementen. Het gaat erom dat wij telkens audiovisuele topkwaliteit leveren aan correcte en transparante prijzen. Onze  kracht ligt in het vertrouwen dat wij uitstralen naar de klanten toe. Die willen er 100% zeker van zijn dat de audiovisuele infrastructuur daadwerkelijk werkt. Alles moet goed lopen. Licht, klant, camera’s. Eenmaal dat vertrouwen er  is komen de bestellingen bij ons vanzelf binnen. Tot ver uit het buitenland.”

Blue Moon is top wanneer het erop aankomt professionele dienstverlening te garanderen. Het gaat dan zowel om de installatie van hightech projectoren, geluidsregiesets, trails met professioneel theaterlicht enz. “Wij leveren desnoods zelfs DJ’s, wij installeren podia, decors en scheidinsgwanden, wij zorgen zelfs voor simultaanvertaling.” Blue Moon stelt vandaag 16 mensen tewerk.

ALM Antwerpen opereert vanuit het vroegere Bunge Instituut aan de Filip Williotstraat in Berchem. Het complex is sinds 1990 in handen van de werkgeversfederatie Agoria.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.