Nieuws Antwerpen Bmatix uit Kontich neemt Limburgse sectorgenoot over

Bmatix uit Kontich neemt Limburgse sectorgenoot over

Bmatix uit Kontich neemt Limburgse sectorgenoot over

BI-specialist Bmatix uit Kontich neemt zijn sectorgenoot McCoy & Partners Belgium uit Hasselt over. Zo versterkt het zijn team met 15 experten in SAP Finance, BI, supplychain-en projectmanagement. Door de overname rondt Bmatix de kaap van 60 medewerkers in België en Luxemburg. De nieuwe Limburgse poot wordt omgedoopt in Bmatix East en zal optimaal gebruik kunnen maken van het ecosysteem van de Gumption-groep.

In 2021 groeide Bmatix in België met zeven mensen. Die groeicurve wil het in 2022 doortrekken. “Expertprofielen zijn moeilijk te vinden”, zegt managing partner Jan Vautmans. “Daarom investeren wij voortdurend in beloftevolle consultants, die wij opleiden en laten groeien in klantenteams. Dat blijven wij doen. Alleen groeit de basis van onze piramide daardoor sneller dan de medior- en seniorlaag. De overeenkomst met McCoy & Partners Belgium herstelt het evenwicht.”

Netwerk verruimen

Ruben Winters richtte in 2016 samen met Ludo Bourguignon en Philippe Muls het Belgische filiaal op van het Nederlandse McCoy & Partners. Het bedrijf werkt met hooggekwalificeerde SAP-profielen bij een aantal grote klanten. De groei stagneerde in 2019. “Het ontbrak ons aan een netwerk in België”, legt Ruben Winters uit. “Daarom gingen wij in 2021 op zoek naar een overnemer, op drie niet-onderhandelbare voorwaarden: perspectief en continuïteit voor al onze mensen, een sterke culturele match, en een complementaire piramide met veel jong groeipotentieel. Bmatix biedt de beste garanties op synergie.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.