Nieuws Antwerpen Boechoutse ondernemer lanceert e-center voor elektrische motormerken

Boechoutse ondernemer lanceert e-center voor elektrische motormerken

Boechoutse ondernemer lanceert e-center voor elektrische motormerken

BOECHOUT – Zo’n twee jaar geleden richtte Guy Salens de nieuwssite electricmotorcycles.news op, gedreven door zijn passie voor elektrische motors en scooters. Samen met een Nederlandse zakenpartner gaat hij nu een stapje verder: op de Automotive Campus in Helmond is een e-center geopend waar elektrische motorfabrikanten hun voertuigen kunnen presenteren, al dan niet gecombineerd met een promotiepakket.

De in Boechout gevestigde Guy Salens is al vele jaren actief in de communicatiesector met Studio Salens. Zijn voorliefde voor elektrische motors en scooters bracht hem er twee jaar geleden toe om de Engelstalige nieuwssite electricmotorcycles.news op te starten, waar het grote publiek al snel de weg naar vond. “Maar ik vond dat nog niet tastbaar genoeg”, aldus Salens.

Meer dan een showroom

De ondernemer wou elektrische motorfabrikanten een bijkomend platform bieden om hun creaties mee voor te stellen en te promoten. Samen met de Nederlander Gert-Jan Rongen van Electric Motorbikes opent hij daarom een e-center op de Automotive Campus in Helmond, een internationale ontmoetingsplek voor automotive bedrijven. In het e-center kunnen motormerken hun projecten in de markt zetten via een showroom en displays over de hele campus.

Maar daar houdt het niet op. Aan het e-center wordt ook een formule met promotiepakketten gekoppeld, waarmee een nog groter bereik mogelijk is. “Een fabrikant kan ook voor extra features kiezen, zoals een testreview, fotografie, video en aandacht op sociale media, gerealiseerd door Electric Motorcycles News”, licht Salens toe.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.