Nieuws Antwerpen Boechoutse winkeluitbaters organiseren na twee jaar toch hun grootse modeshow

Boechoutse winkeluitbaters organiseren na twee jaar toch hun grootse modeshow

Boechoutse winkeluitbaters organiseren na twee jaar toch hun grootse modeshow

WILRIJK, BOECHOUT  – Boechoutenaar Nils Van Peer (34) en Kieldrechtenaar Denis Joris (43), uitbaters van de Boechoutse kledingwinkel Nidem Dito, organiseren een grote modeshow. Na twee jaar uitstel vieren ze donderdag hun zevende verjaardag aan skipiste Aspen in Wilrijk. “We verwachten zo’n 1.100 mensen”, vertellen de twee.

“Echt stress hebben we nog niet, maar vanaf vier uur ga je mij niets meer moeten vragen”, lacht Denis. Ze kijken er enorm naar uit, zeker nu ze Metejoor en Andy Peelman hebben kunnen strikken. “Metejoor sponsoren we en Andy is ondertussen een hele goeie vriend geworden. We hebben eerder al modeshows georganiseerd maar het was nog nooit zo groot.”

De twee begonnen in 2013 met een klein winkeltje in Boechout dat nu is uitgegroeid tot een heuse familiezaak. In drie panden naast elkaar verkopen ze kleding voor het hele gezin. “Mijn zus staat in de winkel en onze mama’s komen ook elke dag helpen”, vertelt Nils. “Dat is ook wat onze zaak uniek maakt. De mensen voelen hier een huiselijke sfeer en zijn op hun gemak.”

Hart voor de klanten
Het koppel straalt warmte uit, dat hoor je alleen al aan hoe ze over hun klanten spreken. “Onze zaak is ons kindje”, zegt Denis. “En het is dankzij de klanten dat we kunnen groeien, zonder hen zijn we niets. Daarom willen we graag het feest met hen delen.” Toen ze 10 jaar getrouwd waren, organiseerden de twee al een feest voor de klanten. Toen waren er nog maar 350 mensen aanwezig, nu worden het er iets meer.

“De mensen weten ook dat wanneer ze bij ons langskomen, ze er echt een dagje van kunnen maken”, zegt Denis. “Sommigen rijden zelfs een uur een kwartier om bij ons te kunnen komen shoppen, dat is super fijn.” “Overal waar we komen, lopen we wel één van onze klanten tegen het lijf. Zelfs in Ibiza!”, vult Nils al lachend aan.

Gewoon genieten

De modeshow hebben de heren naar eigen zeggen “tussen pot en pint” met Aspen geregeld. “We hadden er gewoon zin in”, vertellen ze. Het is trouwens geen modeshow zoals we er een gewend zijn, met alleen maar maatjes 36. “Wij gaan tot maatje 46”, vertelt Denis. “Er lopen naast professionele modellen zelfs klanten mee die de zomerkledij van 2022 zullen showen.” De klanten hebben volgens de twee alvast grote verwachtingen. “Er mag bij ons eens een hoek af zijn. En de klanten? Die moeten gewoon genieten van het begin tot het eind.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.