Nieuws Antwerpen Bol.com creëert in Berchem ontmoetingsplek voor partners

Bol.com creëert in Berchem ontmoetingsplek voor partners

Bol.com creëert in Berchem ontmoetingsplek voor partners

BERCHEM – Samen met tientallen Belgische ondernemers heeft bol.com een nieuw partnerkantoor geopend. Dat bevindt zich in het Post X-kantorencomplex in Berchem en moet fungeren als ontmoetingsplek voor huidige en toekomstige partners.

Belgische winkeliers kunnen in het Antwerpse bijkantoor terecht om advies uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Ook bol.com-medewerkers zullen er dagelijks voor de partners klaarstaan. Geïnteresseerde ondernemers krijgen verder extra ondersteuning en advies bij het verkopen via bol.com en hebben na aansluiting op het uitgebreide platform toegang tot 7 miljoen Nederlandse klanten.

Algemeen directeur Huub Vermeulen: “Bol.com begon in 1999 als kleine start-upboekenwinkel en is inmiddels uitgegroeid tot een platform met meer dan 18 miljoen artikelen. Ondanks die grootte willen we vooral persoonlijk en dicht bij de mensen staan. Het nieuwe Antwerpse kantoor is daar een voorbeeld van. Door kennis en kunde met onze Belgische partners te delen, kunnen we samen de beste koopervaring bieden en de meest relevante winkel zijn voor onze 9 miljoen klanten.”

Het Nederlandse bol.com werkt samen met ruim 20.000 partners in België en Nederland. Die variëren van winkeliers die hun online activiteiten (deels) uitbesteden via bol.com tot partners die uitsluitend via bol.com verkopen om zo hun afzetmarkt te vergroten. De ondernemers kunnen ook een beroep doen op het bol.com-distributienetwerk. Bol.com verzorgt in dat geval de verwerking, verpakking en verzending, maar ook de afterservice voor de partner.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.