Nieuws Antwerpen Bollaarpark moet duurzame thuis worden voor KMO’s

Bollaarpark moet duurzame thuis worden voor KMO’s

Bollaarpark moet duurzame thuis worden voor KMO’s

LIER – Op 6 juni wordt in Lier de nieuwe bedrijvensite Bollaarpark gelanceerd. Deze site moet een duurzame thuis worden voor KMO’s. Bollaarpark is een realisatie van Futurn, dat oude bedrijfspanden en -terreinen nieuw leven inblaast.

Bollaarpark, een gebied van 5,5 hectare aan de Lierse Bollaarstraat, is een reconversie van een oude militaire site tot een duurzaam CO2-neutraal bedrijvenpark met KMO-units, kantoren en showrooms. De uitstekende ligging langs de R16 en niet ver van het stadscentrum is een pluspunt voor potentiële kopers.

ABN-architecten uit Antwerpen ontwierp het park met verschillende zones. De loodsen in de zone Groeiruimte voor uw bedrijf zijn quasi allemaal al verkocht of gereserveerd. In zone 1 en 4 zijn gronden te koop voor projecten op maat vanaf 1.000 m². In de zone Zichtbaar Ondernemen zijn loodsen/showrooms en polyvalente ruimten beschikbaar. Tenslotte is er nog zone 3 Wonen waar je werkt, met in de Bollaarstraat drie bedrijfswoningen met aanpalende loods.

In Bollaarpark zal ruimte zijn voor ruim tachtig KMO’s.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.