Nieuws Antwerpen Bonache doet aan projectsourcing

Bonache doet aan projectsourcing

Bonache doet aan projectsourcing

dirk verbeeckBonache realiseerde verleden jaar een bruto marge van 4,1 miljoen euro. Bonache is als bedrijf gespecialiseerd in projectsourcing. Dit houdt in dat de onderneming haar eigen mensen op tijdelijke basis detacheert bij klanten als Total, Electrabel of E.On. Het gaat dan vooral om technische profielen die aan projectmanagement kunnen doen.  Het bedrijf van Dirk Verbeeck draait uitstekend. Dat blijkt ook uit de resultatenrekening voor 2015 die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank.

Met een bedrijfswinst v an 470.000 euro en een nettoresultaat van 140.000 euro mogen de rentabiliteitscijfers van Bonache effectief best gezien worden. Het bedrijf aan de Vlaamse Kaai draait uitstekend. De onderneming stelt onderhand zo’n 75 mensen tewerk.

In crisistijd aarzelen veel bedrijven om mensen aan te werven. Ze geven er de voorkeur aan om tijdelijke contracten af te sluiten. Bonache voelt zich goed in die markt en zet zijn mensen op tijdelijke projecten bij zijn klanten.

Dirk Verbeeck kreeg Bonache zo’n twee jaar geleden in eigen handen na een management buy-out. Hij stuurt het bedrijf sindsdien aan en oriënteert zich op een trouw cliënteel. Hij steekt daarbij niet weg dat het vinden van technisch ervaren mensen helemaal niet makkelijk is.

Merkwaardig anderzijds: Bonache heeft nogal wat 50-plussers op zijn payroll. Die mensen zijn bij de klanten  kennelijk heel erg gegeerd. Vooral dan om hun ervaring. De klanten weten dat ze een project in handen van een 50-plusser kunnen laten omdat die makkelijk de weg vindt

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.