Nieuws Antwerpen Bonache steunt samen met zaakvoerder goede doelen

Bonache steunt samen met zaakvoerder goede doelen

Bonache steunt samen met zaakvoerder goede doelen

ANTWERPEN – Op de jaarlijkse personeelsreceptie van Bonache werden twee cheques overhandigd in het bijzijn van Rani De Coninck. Op die manier steunen Bonache en zaakvoerder Dirk Verbeeck verschillende goede doelen.

Een 10-tal medewerkers van Bonache, specialist in Projectsourcing en Search & Selection, vormen onder de noemer De Postivo’s een werkgroep rond Positiviteit. Maandelijks zet Bonache een ander onderwerp in de kijker. Op deze manier wil Bonache zijn medewerkers aanzetten om zich niet te laten meeslepen in de dagdagelijkse negativiteit.

De eerste cheque van 750 euro voor Albe vzw is een jaarlijkse actie van Bonache. “Per eindejaargeschenk voor de klanten schenken we ook een bedrag aan het tehuis in Kapellen voor mensen met een fysische en geestelijke beperking. Bij Albe wordt aan de bewoners een menswaardig bestaan gegeven. Ik ben dan ook blij dat ik dit project reeds 25 jaar kan steunen. In het voorjaar wordt een fietsstalling geplaatst en organiseer ik een uitstap met de bewoners”, zegt een tevreden zaakvoerder Dirk Verbeeck.

Ter gelegenheid van de 60ste verjaardag van zaakvoerder werd nog een tweede cheque van 12.500 euro bij elkaar gehaald. “Geen geschenken voor mijn verjaardag, maar een storting voor het goede doel gecombineerd met een tombola.” Zowel de Bonache medewerkers als familie en vrienden van Dirk brachten dit aanzienlijke bedrag bij elkaar.

Ook het Huis Der daklozen kreeg een centje. Dirk bezorgde hen intussen een nieuwe vrieskast en extra onderkleding. Tot slot was er ook steun voor Free A Girl, waarvan Belle Perez Belgische ambassadrice is. Deze organisatie zet zich in tegen kinderprostitutie in de wereld.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.