Nieuws Antwerpen Boobs-‘n-Burps neemt Franse onlinespeler over

Boobs-‘n-Burps neemt Franse onlinespeler over

Boobs-‘n-Burps neemt Franse onlinespeler over

borstBoobs-‘n-Burps, de specialist in alles wat met borstvoeding te maken heeft neemt de Franse onlinespeler MamaNANA over. Het bedrijf heeft vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent.

Boobs-‘n-Burps werd in 2010 opgezet door Roeline Ham. Ze verbleef een tijdlang in de Verenigde Staten waar ze de gespecialiseerde winkels leerde kennen voor moeders die hun baby borstvoeding gaven. Bij haar terugkeer in België zette ze zélf zo’n winkel op in haar eigen woning in Dilbeek. Hooguit één maand later opende ze een eigen vestiging in Antwerpen. Roeline Ham werd bij haar initiatief gesteund door haar broer Otto-Jan Ham die ondertussen uitgroeide tot een bekende televisiefiguur. Enkele tijd geleden werd de verdere expansie van de starter mee ondersteund door het investeringsfonds S12 Fund.

In de winkel van Roeline Ham wordt een breed assortiment aan producten aangeboden zoals voedingsbh’s, lingerie, boeken, kolven enz.

Naar het zeggen van CEO Roeline Ham gebeurt de overname omwille van de nood aan schaalvergroting om zo tegen de druk van grotere ketens op te kunnen boksen. Met MamaNANA haalt het bedrijf alvast een sterk Frans merk onder de vleugels.

De drie winkels en de webshop zorgden vorig jaar samen voor een omzet van 1,2 miljoen euro. MamaNANA, dat enkel online verkoopt en al sinds 2005 actief is, was vorig jaar goed voor een omzet van 1 miljoen euro.

Het complementaire aanbod met onder meer borstvoedingskledij en speciale bh’s moet ervoor zorgen dat Boobs-‘n-Burps zich nog steviger op de kaart kan zetten, al zal in Frankrijk wel de merknaam MamaNANA behouden blijven. In het land van president Hollande komen voorlopig ook geen fysieke winkels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.