Nieuws Antwerpen Boomse elektrohandel Possemiers wint make-over van refter

Boomse elektrohandel Possemiers wint make-over van refter

Boomse elektrohandel Possemiers wint make-over van refter

BOOM – Via een wedstrijd op radiozender JOE won Elektro Possemiers uit Boom een volledige make-over van hun lunchroom ter waarde van 10.000 euro. De prijs werd aangeboden door het Limburgse decorbedrijf Deusjevoo.

Volgens Jo Peters, zaakvoerder van Deusjevoo, is de missie van zijn bedrijf de wereld mooier te maken met een blij design. “We weten dat kleurrijke ruimtes de mensen een drive en goesting geven. Dat willen we met deze stunt letterlijk in de verf zetten ter gelegenheid van ons 20-jarig bestaan.”

Van maandag 21 tot vrijdag 25 oktober konden bedrijven deelnemen aan de wedstrijd ‘Win een make-over van je lunchroom’. Tijdens elk spelmoment namen twee kandidaten het tegen elkaar op door naar een mix van liedjes te luisteren en hier zoveel mogelijk artiesten of titels van op te sommen. Op vrijdag speelden uiteindelijk vier bedrijven tegen elkaar voor de prijs van een volledig vernieuwde lunchroom.

Elektrohandel Possemiers uit Boom was de gelukkige winnaar en won een waardebon van decorbedrijf Deusjevoo ter waarde van 10.000 euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.