Nieuws Antwerpen Borsbeek wordt uitvalsbasis van Huis Baeyens

Borsbeek wordt uitvalsbasis van Huis Baeyens

Borsbeek wordt uitvalsbasis van Huis Baeyens

BORSBEEK/WOMMELGEM/ANTWERPEN – De gekende kostuumwinkel Huis Baeyens is verhuisd. De twee afdelingen van Antwerpen en Wommelgem zijn samengebracht in één nieuw pand aan de Frans Beirenslaan in Borsbeek.

Klanten van Huis Baeyens kunnen vanaf nu op één adres terecht voor een aanzienlijk aanbod huurkledij met ongeveer 100.000 kostuums, waaronder historische-, folklore-, theater- en televisie-, carnaval- en verkleedkledij. Ook kan je hier terecht voor het kopen van kledij voor carnaval en feestjes en toebehoren.

Reeds vier generaties verdiept Huis Baeyens zich in de verkleed-, feest- en kostuumwereld. Het verhaal start in 1911 met de overname van Verstraeten-Driessens overnamen. Het werd snel de grootste zaak in de regio voor het verhuren van kostuums voor stoeten, cabarets, theater en toneel. Het is mee het levenswerk van Lily Kallehauge, die als naaister in 1947 haar eerste kostuums maakte om haar vader te helpen en vanaf 1961 de zaak zelf heeft verdergezet. In 2015 overleed ze op 93-jarige leeftijd.

De nieuwe winkel van Huis Baeyens is open van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.