Nieuws Antwerpen Bouwbedrijf Nuyts groeit mee met renovatiemarkt

Bouwbedrijf Nuyts groeit mee met renovatiemarkt

Bouwbedrijf Nuyts groeit mee met renovatiemarkt

nuytsHet renovatiebedrijf Nuyts-Meynendonckx werft bijkomend personeel aan. Het bedrijf uit Kontich draait voluit. “Wij zoeken dringend een plaatser voor buitenschrijnwerk bv.” zegt zaakvoerder Alexander Nuyts.

Nuyts-Meynendonckx onderkent krachtige groei-impulsen in de markt. Nogal wat mensen willen hun oude woning renoveren en aanpassen aan de nieuwe energiestandaards. Vooral isolatiewerken staan in het orderboek van Nuyts. “In de streek zijn in de jaren zestig en zeventig heel veel woningen gebouwd die vandaag wel enige renovatie kunnen gebruiken”, zegt Alexander Nuyts. “Wij hebben het daarom inderdaad ontzettend druk en kunnen bijkomende handen best gebruiken. Wij zoeken ook een technicus met affiniteit voor buitenschrijnwerk en een bijkomende commerciële bediende.”

Bij Nuyts-Meynendonckx staan vandaag 18 mensen op de payroll. Omdat er vandaag al werken ingepland worden voor oktober e.k. is het zaak om vooruit te denken. Vandaar de bijkomende aanwervingen.

Alexander Nuyts leidt vandaag de firma van zijn vader, Staf Nuyts. Die heeft er in al die 30 jaar al een heel mooie carrière op zitten en werkt vandaag mee vanop de zijlijn. Nuyts-Meynendonckx is vooral gespecialiseerd in verbouwingswerken, plaatst veranda’s, installeert ramen en deuren, verzorgt het buitenschrijnwerk, brengt zonneweringen en rollluiken aan en plaatst sectionaalpoorten. “Wij hebben het altijd van ons kwalitatief hoog aangeschreven vakwerk moeten hebben”, zegt Alexander Nuyts. “Wij zetten in dit opzicht de traditie verder die mijn vader Staf ingezet heeft.

Nuyts-Meynendonckx runt een modern geïnstalleerde showroom in Kontich en beschikt op het industrieterrein Blauwe Steen over een eigen opslagmagazijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.