Foto: RR

Bouwbedrijf Van Laere opereert voortaan vanuit nieuw hoofdkantoor in Zwijndrecht

Bouwbedrijf Van Laere huldigde vandaag haar nieuwe hoofdzetel in Zwijndrecht in. Dit gebeurde in het bijzijn van heel wat prominenten, waaronder Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).

“Vlaanderen staat wereldwijd aan de top op vlak van innovatie en technologie. Als Vlamingen smijten wij ons elke dag om deze toppositie te behouden en zelfs te versterken. Helaas zijn we vaak te bescheiden op deze fantastische prestatie. Ook vandaag weer heeft Van Laere, een oer-Vlaamse onderneming, zich getoond als pionier op het gebied van technologie, innovatie en duurzaamheid”, zei Vlaams minister-president Jan Jambon, die tevens meehielp bij de aanplanting van vier bomen, symbool voor de doorgedreven duurzaamheid en het innovatieve karakter van het gebouw.

Toekomstige generaties

“Hun nieuwe hoofdzetel is een huzarenstuk en typevoorbeeld voor het duurzaam kantoorgebouw van de toekomst. We mogen echt fier zijn op het werk van Van Laere om stap voor stap de klimaatdoelstellingen van de Vlaamse Regering te behalen.”

 

Het nieuwe hoofdkwartier van Van Laere is dan ook een echt state-of-the-art gebouw geworden waarmee het bedrijf laat zien wat er allemaal mogelijk is. Van Laere wil hiermee klanten inspireren en hen begeleiden in hun keuze naar duurzame bouwoplossingen.

“We werken in een sector die letterlijk vormgeeft aan de wereld van morgen, en dat brengt dus ook een verantwoordelijkheid met zich mee voor toekomstige generaties”, meent Manu Coppens, CEO van Van Laere. “Met de huidige uitdagingen ga je niet gewoon verder zoals je altijd gedaan hebt, maar moet je de status quo uitdagen en slim inzetten op technologie en innovatie. Daar willen wij klanten bij helpen”, besluit Coppens.