Nieuws Bouwdromen zonder zorgen realiseren? Maak kennis met het bouwteam van Mathieu Gijbels.

Bouwdromen zonder zorgen realiseren? Maak kennis met het bouwteam van Mathieu Gijbels.

Bouwdromen zonder zorgen realiseren? Maak kennis met het bouwteam van Mathieu Gijbels.

De wekker loopt af en het eerste waar je ’s morgens als ondernemer aan denkt is je onderneming. Terecht, je core business verdient alle aandacht. Maar je bouwdroom realiseren? Dat zet je waarschijnlijk snel uit je gedachten omdat je het automatisch aan bouwzorgen linkt. Nochtans, als je ervoor kiest om met Mathieu Gijbels in bouwteam te bouwen, nemen zij al deze zorgen over. “We brengen wensen, ideeën, visie en kennis van alle partijen van het bouwteam samen om op een efficiënte manier bouwdromen te realiseren”, vertelt David Leroy, commercieel directeur bij Mathieu Gijbels.

Mathieu Gijbels kiest met haar specifieke aanpak van het bouwteam resoluut voor een samenwerkingsmodel. Al bij het begin van een project steken architect, bouwheer en De Voordenkers de koppen bij elkaar. “Op die manier behalen we zowel voor als tijdens de werken de beste resultaten. Elke partij brengt immers zijn specifieke kennis en visie in het team, waardoor we van bij de start kunnen toewerken naar een sterk geheel volgens het budget en wensen.”

In 5 fases naar je bouwdroom

Bouwen in bouwteam gebeurt in 5 fases. In de programmafase wordt een algemeen masterplan en financieel plan opgesteld, waarbij er nog maximale inspraak is op het ontwerp zonder nog maar iets te hebben uitgegeven. In de voorontwerpfase volgt een bodemonderzoek en wordt alles opgemeten en geïnventariseerd. Ook het financiële plaatje valt stilaan in zijn plooi. In de definitieve ontwerpfase wordt de vergunning aangevraagd en het project digitaal gefinaliseerd.

“Tijdens de vergunningsfase voeren we voorbereidende werken uit, zodat we bij het binnenhalen van de vergunning meteen kunnen overgaan tot de uitvoeringsfase. Dankzij de uitgebreide voorbereiding staat alles vast en volgt er een vlotte, kwaliteitsvolle oplevering. Tot slot is er de exploitatiefase waarin onze afdeling Service en Onderhoud steeds paraat blijft staan garantieperiode. Zo bouwen we aan een levenslange relatie met de klant.”

Meer weten over de 5 fases van bouwteam? Vraag hier de informatie aan.

Tevreden klanten

Horeca Van Zon is één van de vele klanten die bij Mathieu Gijbels in bouwteam heeft gewerkt. Dat leverde reeds drie projecten op: in Beerse, Beringen en de gloednieuwe hoofdzetel van meer dan 14.000 m2 in Lommel. “Keer op keer is het een bevestiging dat we onze partner in het bouwproces hebben gevonden”, zegt Marion Van Zon, zaakvoerder van Horeca Van Zon.

Wil je ook bouwdromen realiseren zonder zorgen? Neem contact op met David via david.leroy@gijbels.be of +32 89 819 100 en laat je bijstaan door een gedreven bouwteam.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van bedrijfs- en kantoorbouw over service en onderhoud tot projectontwikkelingsadvies.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.