Nieuws Antwerpen Bouw&Reno start zaterdag in Antwerp Expo met 170 standhouders

Bouw&Reno start zaterdag in Antwerp Expo met 170 standhouders

Van 15 tot en met 23 januari vindt in Antwerp Expo Bouw&Reno plaats

Bouw&Reno start zaterdag in Antwerp Expo met 170 standhouders

Zaterdag gaat Bouw&Reno van start in Antwerp Expo. Verspreid over drie hallen zullen een 170-tal standhouders uit de bouw- en renovatiesector bezoekers wegwijs maken door de nieuwste bouwtechnieken en dankzij de gratis adviessessies wordt er ook ingezet op informeren, bijvoorbeeld over de stijgende energieprijzen en hoe je je factuur kan doen dalen. Organisator EasyFairs zet in op een veilige editie dankzij tal van coronamaatregelen.

Bouw&Reno in Antwerp Expo is tot en met 23 januari de ideale plek om de nodige informatie te sprokkelen en kennis te maken met de mogelijkheden die er vandaag op de markt zijn wie wil bouwen of verbouwen. “Je zal hier alles vinden, van de eerste steen die nodig is tot de afwerking. Dankzij tal van adviessessies kunnen bezoekers, zowel één-op-één als in groep, advies krijgen van tal van experten in hun vakgebied. Zo zullen we het hebben over interieurarchitectuur maar ook welke premies er zijn en hoe je die kan aanvragen”, weet organisator Farida Martens.

Energieprijzen

Veel aandacht zal gaan naar energie en hoe je je verbruik kan verlagen nu de energieprijzen sterk stijgen. “Op de beurs zullen experten in dialoog gaan met bezoekers die vragen hebben omtrent dit topic. Er zal dieper ingegaan worden op hoe je ervoor kan zorgen dat je verbruik kan beperken. Denk aan het hergebruiken van regenwater of de installatie van zonnepanelen. We verwachten dat veel mensen hier zullen komen aankloppen.”

Coronamaatregelen

De Bouw- en Renovatiebeurs vindt van 15 tot en met 23 januari plaats in hallen 1, 2 en 4 van Antwerp Expo, goed voor 170 standhouders. Volledig volgens de maatregelen die nu van kracht zijn omtrent de coronapandemie. “Een beurs wordt niet gezien als een evenement waardoor beurzen als deze perfect mogen doorgaan. Easyfairs heeft tal van maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat bezoekers hier in alle veiligheid kunnen rondlopen. Zo is er een mondmaskerplicht, wordt het Covid Safe Ticket gecontroleerd en moet je je vooraf online registreren als je een ticket koopt. Ook hebben we een testdorp waar mensen zich kunnen laten testen. Het aantal bezoekers wordt gemonitord en we zorgen ervoor dat er niet meer mensen zijn dan één per tien vierkante meter. Tot slot houden CO2 meters de luchtkwaliteit in de gaten die ons ventilatiesysteem in werking stellen als dat nodig is.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.