Nieuws Antwerpen Box in Office doet kantoren sneller verhuren

Box in Office doet kantoren sneller verhuren

Box in Office doet kantoren sneller verhuren

boxMet Box in Office ontwikkelde Style at Home nu ook een concept voor de tijdelijke inrichting van kantoren die te huur of te koop staan. Dit kan met echte meubels en met meubels uit karton. Het bedrijf uit Aartselaar past deze formules van tijdelijke inrichting al enkele jaren met succes toe in de residentiële vastgoedsector. Het zorgt ervoor dat woningen en appartementen beter en sneller verhuurd of verkocht worden. Manou Rottiers van Style at Home trekt met Box in Office de formule nu door naar de moeilijke kantorenmarkt.

“Lege kantoren inrichten is belangrijk om de huurder of koper de mogelijkheden van de ruimtes te laten zien. De overgrote meerderheid onder hen (80%) kan leegstaande ruimtes niet correct inschatten. Oppervlaktes ogen kleiner en minpunten vallen des te harder op. De huurder of koper kan zich geen goed beeld vormen van hoeveel werkplekken mogelijk zijn of wat het potentieel is van een ruimte.

.Box in Office van Style at Home biedt de mogelijkheid om grote ruimtes snel en goedkoop te vullen met kartonnen meubels. Een gemiddeld kantoor inrichten kost 25 €/m². Hiervoor heb je een 10-tal werkplekken, een vergaderzaal, een ontvangstruimte met balie en zithoek. De kartonnen meubels met decoratie, schilderijen en planten zorgen voor een zakelijke aankleding om de ruimte functioneel te maken. Daarnaast maken ze het geheel ook sfeervol.

Manou Rottiers: “Toon de huurder of koper het potentieel van een ruimte en breng sfeer. Sfeer doet verkopen. Dat geldt ook voor de kantorenmarkt. Zo hebben we onlangs met Box in Office een kantoor in Kortenberg ingericht. Het stond al meer dan een jaar leeg te huur aan forse huurprijzen en het lukte maar niet om huurders te vinden. Door onze tijdelijke inrichting was het kantoor op 4 maanden tijd verhuurd.”

Bij de start in 2010 richtte Style at Home zijn pijlen in eerste instantie op de verhuur van tijdelijke bemeubeling voor residentieel vastgoed. Het bedrijf verzorgt de inrichting van modelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden om ze beter en sneller te doen verkopen. Het concept slaagt aan, waardoor de omzet elk jaar verdubbelt. Style at Home richt per jaar ongeveer 250 panden in voor bouwpromotoren, makelaars en huiseigenaars. Onder meer BPI, Matexi, Hooyberghs, Willemen Real Estate en Condominium zijn klant.

De inrichting gebeurt met echte meubels en met meubels uit karton. De kartonnen meubels zijn een volledig Belgisch product. Ze worden ontworpen door Style at Home, vervolgens gemaakt en bedrukt bij de Kartonnage Group VPK in Dendermonde. “We blijven vernieuwen en hebben nu ook kartonnen keukens in ons gamma. Naast het residentiële vastgoed zorgen we met het nieuwe broertje Box in Office ook voor een oplossing voor de kantorenmarkt”, zegt Manou Rottiers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.