Nieuws Antwerpen bpost gooit zich op Antwerpse online-markt

bpost gooit zich op Antwerpse online-markt

bpost gooit zich op Antwerpse online-markt

bpostVanaf vandaag kunnen nu ook de inwoners van de Antwerpse stadsregio de boodschappen, die ze bij verscheidene winkels online bestellen, in één keer door bpost thuis laten bezorgen. bpost biedt deze dienst sinds eind 2014 aan in het gewest Brussel, in Halle-Vilvoorde en in Waals-Brabant.

De inwoners van Aartselaar, Antwerpen, Berchem, Berendrecht, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Burcht, Deurne, Edegem, Hemiksem, Hoboken, Lillo, Merksem, Mortsel, Schoten, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Zandvliet en Zwijndrecht kunnen terecht op het onlineplatform www.combo.be om bestellingen op de webshops van verscheidene winkels te plaatsen, en die in een keer door bpost thuis te laten leveren. De winkels die voor Antwerpen deelnemen zijn: Carrefour, Capoue, Graceland, Coolfood, Het Viskraam, La Boucherie, Slagerij Goeminne en Wink. Bijkomende handelaars zullen zich in de toekomst aansluiten.

De klant kiest bij de bestelling de datum van levering door bpost, dat alle bestellingen van de klant groepeert, aldus Fred Lens van het bedrijf. Leveringen gebeuren op alle werkdagen tussen 18 en 21 u, de klant krijgt de dag van de levering een sms met een preciezer tijdstip. De prijs bedraagt € 9,95 per gecombineerde levering (maximum 15 stapelkisten of 150 kg). De klant betaalt de goederen en de levering elektronisch aan de bpostmedewerker. Bestellingen kunnen tot middernacht geplaatst worden voor een levering de volgende dag ’s avonds, bij sommige winkels zelfs nog in de voormiddag voor de dag zelf.

bpost gooit zich op die manier mee in de strijd. De markt van postbeleveringen is vandaag hard omstreden. Het is aan bpost om zich alsnog als leverancier te bewijzen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.