Nieuws Antwerpen Brandweer Antwerpen koopt bij Flash Services Belgium

Brandweer Antwerpen koopt bij Flash Services Belgium

Brandweer Antwerpen koopt bij Flash Services Belgium

flashDe brandweer van Antwerpen heeft mobiele communicatiesystemen gekocht bij Flash Services Belgium in Wilrijk. Het gaat om een order van pakweg 100.000 euro. “Zijn we uiteraard heel fier op”, zegt Luc Deneubourg.

Snelle communicatie met tijdelijk onbereikbare collega’s is zeker bij de brandweer een absolute topprioriteit. Maar ook bij de politie kan efficiënte mobiele communicatie-apparatuur een kwestie van leven of dood zijn. Flash Services Belgium is een gereputeerde verdeler van radiocommunicatiesystemen. “Wij leven voor 90% van de industrie. Wij bouwen mobilofonie netwerken uit voor raffinaderijen, chemie-installaties, transportondernemingen enz. Het komt erop aan permanent contact te hebben met werknemers die op afgelegen plaatsen aan het werk zijn en die tijdig moeten geïnformeerd worden over ontwikkelingen in en om de installatie. Neem nu een werknemer die bovenop een distillatiekolom aan het werk is. De werknemers op de grond moeten die man op om het even welk moment snel kunnen bereiken.”

Flash Services Belgium is de Belgische dochteronderneming van een Nederlandse groep die als Flash Services enkele jaren geleden een klein Antwerps bedrijf overgenomen heeft. “We zijn binnen de groep heel snel gegroeid en daarom twee jaar geleden naar Wilrijk verhuisd”, zegt Luc Deneubourg. “We werken hier nu met acht man. Vooral dan technici die moeten instaan voor het onderhoud van de apparatuur.”

Het gaat Flash Services Belgium niet enkel om de verkoop van de apparatuur zelf. Het bedrijf doet ook aan systeemintegratie en de uitbouw van netwerken. Meldkamersystemen, telefooncentrales zowel als telemetriesystemen en slagboominstallaties kunnen mee geïntegreerd worden.

Flash Services opereert vanuit Rotterdam en tekent voor een omzet van pakweg 35 miljoen euro. “Wij zijn de grootste verdeler van oa. Motorola op de markt van de Benelux.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer