Nieuws Antwerpen Brecht krijgt ruime flexwerklocatie aan E19

Brecht krijgt ruime flexwerklocatie aan E19

Brecht krijgt ruime flexwerklocatie aan E19

BRECHT – Flexwerkaanbieder Regus opent in het voorjaar van 2020 zijn 34ste business center, het zevende in de provincie Antwerpen. Dat komt in het Ring at Work-gebouw aan het op- en afrittencomplex van de E19 in Brecht.

Verspreid over twee verdiepingen komen er maar liefst 1.887 vierkante meter aan coworkingplekken, kantoren en vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden.

Regus richt zich met deze nieuwe locatie op de vele start-ups in de regio, (inter)nationale bedrijven en flexwerkers die de file naar Antwerpen willen vermijden of dichter bij huis willen werken. Het treinstation Noorderkempen ligt op wandelafstand.

De flexibele werkplekken in het Ring at Work-gebouw maken deel uit van een groter vastgoedproject van projectontwikkelaar Reno-Art uit Sint-Job-in-‘t-Goor. Er komen ook twee grote retailgebouwen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.