Nieuws Antwerpen Breex gaat ook inzetten op rekrutering

Breex gaat ook inzetten op rekrutering

Breex gaat ook inzetten op rekrutering

BREEX Recruitment is de nieuwste telg binnen de BREEX-familie. Het rekruteringsbureau assisteert bedrijven om technisch uitdagende salesprofielen te vinden en opereert vanuit Kontich. De snelle expansie van BREEX Europe vereiste heel wat aanwervingen. Zo bouwde de groep ruime expertise op in technisch-commerciële profielen zoeken, een dienstverlening die het bedrijf nu ook extern aanbiedt.

BREEX Group gaat voor complete oplossingen. De drie grootste componenten zijn BREEX Europe (bedrijfssoft- en hardware), BREEX SALESMAKERS (marketing, webdevelopment & salestraining) en BREEX Smartchargers (laadpalen en -passen & e-mobilitysoftware). Daarbij komt sinds kort ook BREEX Recruitment, dat zich voornamelijk focust op technische salesprofielen voor externe partners aanwerven en daarbij ambitieuze groeiplannen heeft. De nieuwe telg zal in Kontich gevestigd zijn.

Nicolas Broothaerts, ceo van BREEX Recruitment: “Omdat sales in mijn DNA zit, was ik vaak betrokken bij onze interne rekrutering. Onze medewerkers moesten naast specifieke technische kennis ook over een goede dosis commercieel inzicht beschikken. Het rekruteringsproces boeide me, niet alleen omdat we iemands talenten en wensen inventariseerden, maar ook omdat de kandidaat een geschikte match moest vormen met de werkgever in kwestie. Dat we daarin experten zijn, bewijzen onze inspirerende teamgeest en de hechte groepssfeer binnen BREEX Group. We besloten dan ook een stap verder te gaan en onze service aan andere werkgevers te verlenen.”

Voor werkgevers wil BREEX Recruitment een toegevoegde waarde zijn. “Met onze marktkennis vinden wij meteen de juiste profielen die ondernemingen naar een hoger niveau tillen. We denken mee met de werkgever en zoeken de ideale match.”

BREEX Group heeft vestigingen in Brussel, Lokeren, Waregem, Gent, Rotselaar en Kontich en stelt 110 mensen te werk. De laatste drie jaar verdubbelde de groep zijn omzet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.