Nieuws Antwerpen Breex kent jaarlijkse groei van 150 procent

Breex kent jaarlijkse groei van 150 procent

Breex kent jaarlijkse groei van 150 procent

KONTICH/LOKEREN – Breex Europe, met vestigingen in Lokeren, Kontich en Waregem, kent een jaarlijkse sterke groei van ruim 150%. Omdat het bedrijf dat kmo’s en zelfstandigen begeleidt in de digitalisering van hun administratie, ook de komende jaren extra groei verwacht, heeft het een grotere vestiging in Lokeren in gebruik genomen.

Breex, in 2013 gestart als verstrekker van multifunctionele apparaten voor printen en scannen, merkte vrij snel dat de digitalisering van documenten aan een razendsnel tempo evolueerde. De ontwikkeling van MyBreex maakte het mogelijk op een gebruiksvriendelijke manier de documenten in te lezen via scanner of mailbox, zodat alle data altijd en overal ter beschikking zijn. De stap naar het MyBreex facturatieplatform waardoor facturen niet alleen worden gedigitaliseerd, maar ook betaald en afgepunt, leidde tot een exponentiële groei van het jonge bedrijf.

Verdere groei

“We zien dit op dezelfde manier verder evolueren”, aldus Vasco Marin. “Vandaar ook de nood aan een grotere vestiging, want ons team wordt voortdurend uitgebreid. We zijn steeds op zoek naar jonge talenten om onze klanten bij te staan zowel on site als remote alsook accountmanagers die dit klantenbestand helpen uitbreiden. De stap naar Wallonië, Brussel en over de landsgrenzen komt in zicht. Eveneens zijn we eventuele overnames aan het bekijken, en gaan we nieuwe producten lanceren in de loop van 2020.”

Het hoofdkantoor te Lokeren bedient de klanten in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brabant. Het kantoor in Waregem bedient die van West-Vlaanderen en Limburg wordt bereikt vanuit Kontich. Met 70 medewerkers realiseert Breex momenteel een omzet van 7 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.