Nieuws Antwerpen Brico opent nieuwe winkel voor klusfanaat in Kontich

Brico opent nieuwe winkel voor klusfanaat in Kontich

Brico opent een nieuwe winkel in Kontich

Brico opent nieuwe winkel voor klusfanaat in Kontich

Brico opent een nieuwe vestiging in Kontich. De doe-het-zelf-specialist zorgt daarmee voor de uitbreiding van haar netwerk aan winkels rond Antwerpen. De nieuwe Brico in Kontich biedt enkele extra diensten aan, zoals het dupliceren van sleutels en nummerplaten en het versnijden van glas en hout.

Brico blijft inzetten op een zo groot mogelijk netwerk van doe-het-zelf-zaken in België en opende daarom een nieuwe vestiging aan de Groeningenlei in Kontich. Brico breidt zo haar aantal filialen, dat de 140 intussen overstijgt, nog verder uit.

“Hoewel steeds meer mensen online aankopen doen, blijven we bij Brico evenzeer inzetten op de echte winkelervaring”, zegt Rudi Schautteet HR Director Brico & BricoPlanit. “Voor klussers blijft het belangrijk om face to face te worden geholpen. Daarom dat we naast onze webshop ook in de fysieke winkelbeleving blijven investeren. Deze nieuwe Brico koppelt beide aspecten perfect aan mekaar.”

Met een oppervlakte van 1.920 vierkante meter binnen én een buitenpergola van 320 vierkante meter biedt het nieuwe filiaal van Brico in Kontich 25.000 à 30.000 producten aan. Daarnaast biedt deze nieuwe vestiging ook enkele bijzondere diensten aan. Zo kunnen klanten er in enkele minuten tijd sleutels laten dupliceren of Belgische nummerplaten laten bijmaken. Bovendien heeft de Brico van Kontich een atelier waar houten panelen en glas haaks verzaagd kunnen worden. Er is ook een verhuurdienst voor specifieke werktuigen en er staat ook altijd een specialist ter plekke klaar om verf te mengen.

Klanten kunnen op voorhand online nagaan of het gewenste product aanwezig is en het meteen reserveren met de Reserve and Go-functie. “Ons 9-koppig team zal alles in het werk stellen om onze klanten zo goed mogelijk te ontvangen”, zeggen de winkeluitbaters Michiel en Cara van Brico Kontich.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.